5 روش برای نگهداری از وسایل چوبی در منزل

 

1_دوری از آفتاب

وسایل چوبی خود را تابش نور خورشید به صورت مستقیم دور نگه دارید. گرمای آفتاب باعث پریدن رنگ چوب و خشک شدن آن می شود. به‌علاوه بهتر است وسایل چوبی خود را از شومینه و شوفاژ نیز فاصله بدهید تا خشک نشوند.

 

2_مراقبت از چوب‌های روکش‌دار

وسایل چوبی که شما در منزل دارید احتمالا از نوع روکش‌دار هستند. اگر روکش این وسایل از آنها جدا شد با چسپی مناسب آن را بچسپانید و جسمی سنگین روی آن بگذارید تا روکش به چوب بچسپد.

3_نظافت و گردگیری

سوسک و موریانه همیشه جاهای کثیف و خلوت را برای تخم گذاشتن انتخاب می‌کنند. مثلا در درز چوب‌ها احتمال زندگی و تکثیر این حشرات بسیار زیاد است. در نتیجه شما برای از نابود کردن این جانوران موذی باید به نظافت و گردگیری لوازم چوبی منزل خود عادت کنید. بعد از تکاندن گرد‌و‌غبار، دستمالی را به آب و مایع شوینده آغشته کنید و چوب‌ها را با آن تمیز کنید.

 

4_جلا دادن به چوب‌ها

بعد از مدتی روی سطح چوب ممکن است لکه‌های سفیدی مشاهده شود. مواقعی که ظاهر چوب مثل روز اولش نیست، شما باید کاری کنید تا چوبتان دوباره جان بگیرد. بعد از اینکه وسیله چوبی خود را گردگیری و نظافت کردید باید از یک روغن چوب یا پولیش چوب مناسب استفاده کنید. برای این کار روغن چوب را روی یک پارچه نخی بریزید و پارچه را آرام در جهت بافت طبیعی چوب شروع به نظافت کنید. اگر چوب کهنه است می‌توانید از روغن بیشتری برای این کار استفاده کنید.

5_رطوبت‌دهی به چوب

اگر می‌خواهید عمر وسایل چوبی خود را زیاد کنید به آنها رطوبت بدهید. دقت کنید رطوبت دادن با خیس کردن کاملا فرق دارد. چوب با آب میانه خوبی ندارد؛ زیرا نم می‌کشد و خراب می‌شود. اما چوب، بخار آب را دوست دارد زیرا باعث نرمی و زیبایی چوب می‌شود. برای مرطوب کردن فضا کافی است ظرفی را از آب پر کنید و آن را روی بخاری یا شوفاژ خود قرار دهید تا بخار آب به چوب‌ها بخورد.

پس در نتیجه:

وسایل چوبی، یکی از زیبایی‌های هر خانه‌ای است و باید از آنها به‌خوبی نگهداری کرد. در این نوشته شما با روش نگهداری از وسایل چوبی آشنا شدید.امیدوارم در رعایت این نکات وسایلی بادوام داشته باشید

 

                                                                             

 

 

 
تعداد بازدید: 1250